Skull Ice Ball Mold Silicone 3D Flexible Ice Cube Trays BPA Free Ice Trays For Freezer Horror Skull Head Cocktail Ice Ball Maker
search
  • Skull Ice Ball Mold Silicone 3D Flexible Ice Cube Trays BPA Free Ice Trays For Freezer Horror Skull Head Cocktail Ice Ball Maker
  • Skull Ice Ball Mold Silicone 3D Flexible Ice Cube Trays BPA Free Ice Trays For Freezer Horror Skull Head Cocktail Ice Ball Maker

Kallojääpallomuotti - 3D-silikonikallojäämuotti cocktaileille - 6 kpl

14,99 €
.

Nosta cocktailien maku uudelle tasolle kauhuaiheisilla 3D-kallojääpalloilla, jotka sulavat hitaasti ja antavat pitkäkestoisen rentouden.

Juhlavalmiit ominaisuudet:

• Joustavaa silikonia - jää irtoaa vaivattomasti
  • BPA-vapaa elintarvikelaatuinen materiaali
  • 6-onteloinen kallorakenne (2,5 cm kukin)
  • Pakastuksen kestävä -20°C - +220°C

Täydellinen:

• Halloween-juhlat ja aavemaiset juomat
  • Viskicocktaileja ja skottiviskiä laimennettuna
  • Uutuuslahjoja baarimikoille

Helppokäyttöinen: Täytä, pakasta 4 tuntia, kierrä ja tarjoile. Konepesun kestävä. Pinottava muotoilu säästää pakastintilaa. Hitaasti sulava pääkallojää pitää juomat kylmempinä 3 kertaa pidempään kuin jääkuutiot.

Määrä

Turvallinen maksu

Google Pay, Visa, Mastercard ja muut

Käsittely & ToimitusLähetetään

24–48 tunnin sisällä

Enkel retur

Opptil 14 dagers returrett

0226 AE1005006908592887
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.